Yhteystiedot

Goodrea Oy - Fanituoteshop
Finnmanage Ky

Sahakuja 8
41800 Korpilahti

Tapahtumien järjestäminen

Kauppakeskustapahtumien onnistuminen on monen asian summa. Sama pätee yritystilaisuuksiin, televisioituihin konsertteihin, pienyrittäjän tiimipalaveriin...Kaiken täytyy toimia saumattomasti yhteen, niin mainonnan/tiedotuksen kuin ohjelman, tarjoilun, henkilökunnan ja jopa asiakkaiden/vieraiden.

Hyvin hoidettu tapahtuma tai tilaisuus on aina huolella suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, josta myös tilaaja saa olla ylpeä. Yhteistyö tilaajan kanssa auttaa tuntemaan myös kohderyhmän, jolloin tapahtuma suunnitellaan oikenlaiselle yleisölle ja osataan ottaa ne kaikista herkimmätkin yksityiskohdat huomioon. Usein ne pienimmät detaljit ovatkin, joista hyvät juhlat muistetaan. Ja valitettavan moni ohittaa ne jo alkuvaiheessa.

Olipa tapahtumasi iso tai pieni, tarvitset organisaattorin ja se löytyy meiltä. Myös suuren tapahtuman osallistujat voivat kokea olonsa tervetulleeksi.

Myös kaikenlaiset muut tapahtumat aina yksityistilaisuuksista konsertteihin sujuvat jouhevasti ja ammattitaidolla. Pitkä kokemuksemme ohjelmatoimistoalalla takaa myös toimivat ohjalmakokonaisuudet.

Kysy lisää!